Als hoogleraar (emeritus) in de Prothetische Tandheelkunde en de Orale Implantologie heb ik me jaren verdiept in kroon- en brugwerk op gebitselementen en implantaten, in alle aspecten van uitneembare gebitsprothesen, de behandelplanning in het algemeen en de geriatrische tandheelkunde. Op terrein van de uitneembare gebitsprothese geef ik regelmatig cursussen.

Onder het kopje ‘CURSUSAANBOD’ wordt een aantal concrete cursussen genoemd. Niet vermeld, maar wel te verzorgen zijn een cursus over de ‘partiĆ«le gebitprothese‘ en de ‘geriatrische tandheelkunde‘. Als u als organisator van cursussen of voordrachten belangstelling heeft voor een dergelijke cursus dan kunt u contact met me opnemen. Als u een cursus wilt die is aangepast aan uw Ā persoonlijke wensen, dan kan dat natuurlijk ook.

Mocht U interesse hebben voor een cursus, dan kunt u zich aanmelden bij de organisatie via welke de betreffende cursus wordt verzorgd. U kunt ook direct contact met mij opnemen via mijn mailadres (mvwaas@live.nl) of me telefonisch benaderen (030-6561460).